Un militant palestinian a fost împuşcat în timp ce încerca să atace militari israelieni

Un militant palestinian a fost împuşcat, marţi, de trupele israeliene după ce a încercat să atace un militar, într-un incident produs în nordul teritoriului palestinian Cisiordania, anunţă armata israeliană, conform cotidianului The Times of Israel.

299 afișări
Imaginea articolului Un militant palestinian a fost împuşcat în timp ce încerca să atace militari israelieni

Un militant palestinian a fost împuşcat în timp ce încerca să atace militari israelieni

Incidentul a avut loc marţi dimineaţă în apropierea sediului Brigăzii Samaria, la periferia oraşului Nablus, în nordul Cisiordaniei. "Un terorist înarmat cu un cuţit s-a repezit spre soldaţi, care au ripostat cu focuri de armă. Agresorul a fost neutralizat", anunţă armata israeliană.

Potrivit site-ului Ynetnews.com, militantul palestinian este în stare critică. Niciun militar israelian nu a fost rănit în incident.

"Ordinele sunt clare, teroriştii trebuie loviţi oriunde se află, cu orice tip de arme", a declarat, după acest incident, premierul Naftali Bennett.

Atacul produs marţi intervine în contextul amplificării tensiunilor israelo-palestiniene în ultimele luni. Armata israeliană efectuează operaţiuni antiteroriste în Cisiordania după o serie de atacuri comise de palestinieni în oraşe israeliene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici