Un militar pensionat s-a aruncat în aer într-un parc din Japonia. Alte trei persoane au fost rănite - FOTO, VIDEO

Un militar pensionat, în vârstă de 72 de ani, a decedat după ce s-a aruncat în aer într-un parc din oraşul japonez Utsunomiya, provocând rănirea altor trei persoane, a anunţat postul de televiziune NHK, citat de Reuters online.

2457 afișări
Imaginea articolului Un militar pensionat s-a aruncat în aer într-un parc din Japonia. Alte trei persoane au fost rănite - FOTO, VIDEO

Un militar pensionat s-a aruncat în aer într-un parc din Japonia. Alte 3 persoane au fost rănite

O a doua explozie a cauzat un incendiu într-o parcare din apropierea parcului, în timp ce locuinţa bărbatului, situată la 8 kilometri de parc, a ars, potrivit sursei citate.

Poliţia din oraşul Utsunomiya, care se află la aproximativ 100 de kilometri de Tokyo, a spus că a descoperit un bilet de adio scris de bărbat şi că anchetează cele trei incidente.

În imagini difuzate de NHK pot fi văzute două maşini distruse de flăcări, una dintre ele aparţinând fostului militar şi situată la aproximativ 200 de metri de parc.

 

 

În urma exploziei din parc au fost răniţi doi bărbaţi în vârstă de 64, respectiv 58 de ani. Cea de-a treia victimă este un elev de 14 ani, a mai informat NHK.

Anterior, presa străină anunţa, citând declaraţii ale pompierilor, că o persoană a murit şi alte două au fost rănite duminică într-un parc din Japonia, în urma a două explozii care au avut loc aproape simultan.

Exploziile au avut loc într-un parc din municipiul Utsunomiya, la aproximativ 100 de kilometri nord de capitala Tokyo, puţin după ora locală 11.30 (05.30, ora României), a declarat un purtător de cuvânt al serviciului local pentru stingerea incendiilor.

"O persoană a fost găsită moartă", a declarat atunci pentru AFP purtătorul de cuvânt.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici