Un mort, după ce un avion a efectuat o aterizare de urgenţă pe o plajă din Florida

Un bărbat din statul american Georgia a murit, iar fiica sa a fost grav rănită, după ce au fost loviţi de un avion, duminică, o plajă din Florida.

172 afișări
Imaginea articolului Un mort, după ce un avion a efectuat o aterizare de urgenţă pe o plajă din Florida

Un mort, după ce un avion a efectuat o aterizare de urgenţă pe o plajă din Florida (Imagine: Wikipedia)

Pilotul avionului Piper Cherokee a transmis prin radio că nu va putea să se întoarcă la aeroport şi că va încerca să aterizeze pe plaja Caspersen Beach, situată la sud de aeroport. Avionul a aterizat şi l-a lovit pe Ommy Irizarry, în vârstă de 36 de ani, şi pe fiica sa, Oceana, în vârstă de nouă ani, duminică, la ora 14.45 (21.45 ora României), potrivit unei declaraţii a Administraţiei Federale pentru Aviaţie (FAA), relatează CNN.

Irizarry a murit la faţa locului. Fiica lui a fost transportată cu elicopterul la spitalul de pediatrie şi este în stare critică, a declarat biroul şerifului din Sarasota County.

"Tatăl arăta foarte rău", a declarat Zack Arceneaux care a asistat la incident. "Au încercat să îl resusciteze. Avea sânge pe faţă. Părea să nu mai respire deloc", a adăugat el.

Pilotul Karl Kokomoor şi pasagerul său, David Theen, nu au fost răniţi. Amândoi sunt din Englewood, Florida.

Incidentul este anchetat de Comitetul pentru siguranţa transporturilor şi FAA.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici