Un mort şi 34 de răniţi, după ce un avion s-a rupt la aterizarea pe o insulă columbiană - VIDEO

Un avion Boeing 737 s-a rupt în trei părţi, luni, la aterizarea pe insula San Andres, din Columbia, provocând moartea unui pasager şi rănirea altor cel puţin 34, a anunţat poliţia locală, citată de CNN.

26 afișări
Imaginea articolului Un mort şi 34 de răniţi, după ce un avion s-a rupt la aterizarea pe o insulă columbiană - VIDEO

Un mort şi 34 de răniţi, după ce un avion s-a rupt la aterizarea pe o insulă columbiană (Imagine:Mediafax Foto)

Guvernatorul Pedro Gallardo a precizat că avionul a fost lovit de un fulger, care a provocat ruperea aparatului la aterizarea pe insula San Andres.

Aparatul Boeing 737-700 al companiei Aires s-a prăbuşit în jurul orei locale 1.50 (9.50, ora României), a precizat poliţia naţională columbiană, adăugând că la bordul avionului se aflau 121 de pasageri adulţi, patru minori şi şase membri ai echipajului.

Conform site-ului agenţiei Europa Press, avionul decolase de la Bogota, iar şase dintre răniţi, aflaţi în stare gravă, au fost transportaţi de urgenţă la spitalul din San Andres. Alţi 114 pasageri au fost uşor răniţi, iar şase dintre persoanele aflate la bord au scăpat nevătămate.

Insula San Andres se află la circa 190 de kilometri est de coastele nicaraguane.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici