Un nepot al lui Putin a preluat şefia „Partidului Împotriva Corupţiei”. Cine este Roman Putin

  • Roman Putin a devenit preşedintele Partidului Împotriva Corupţiei
  • Acesta este fiul vărului lui Vladimir Putin, Igor
  • Roman Putin are 42 de ani şi este fost angajat al Serviciilor Speciale
634 afișări
Imaginea articolului Un nepot al lui Putin a preluat şefia „Partidului Împotriva Corupţiei”. Cine este Roman Putin

Un nepot al lui Putin devine preşedintele unui partid împotriva corupţiei. Cine este Roman, preşedintele federaţiei ruse de taekwondo

Rusia are încă un Putin în politică, pe Roman, fiul vărului preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin. Roman Putin a fost ales preşedintele unui partid mic dar care speră să prindă locuri la alegeri în Parlament. Momentan partidul va participa la alegerile locale din septembrie.

Roman Putin are 42 de ani şi a fost angajat al FSB, serviciul de informaţii rus, la fel ca şi Vladimir Putin. Roman a fost ales preşedinte al partidului Poporul Împotriva Corupţiei la doar o lună după ce a devenit membru.

Roman Putin crede că ar putea obţine locuri în Duma de Stat camera inferioară a Parlamentului rus.

Acesta este descris de către membrii aprtidului ca având ”experienţă în administraţia civilă şi în politică”. Roman Putin spune că el luptă pentru combaterea corupţiei, dar nu are ca scop combaterea politicilor Kremlinului.

La fel ca şi Vladimir Putin acesta este un practicant al artelor marţiale, fiind preşedintele federaţiei ruse de taekwondo. În martie Romn Putin spusese pentru Kommersant că vrea să lanseze un partid al micilor întreprinzător. Acesta a spus că urmează modelul familiei Bush. ”Chiar şi în SUA în timpul lui Bush erau mai mulţi membri din familie în politică, guvernatori sau senatori.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici