Un nou război în Europa. Armenia-Azerbaidjan Cel puţin 49 de soldaţi armeni au murit în ultimele 12 ore / Premierul Armeniei: Luptele sunt în desfăşurare

Premierul Armeniei, Nikol Pashinyan, a declarat că 49 de membri ai serviciilor armene au murit în timpul confruntărilor din timpul nopţii cu Azerbaidjanul, relatează agenţia de presă Interfax.

3290 afișări
Imaginea articolului Un nou război în Europa. Armenia-Azerbaidjan  Cel puţin 49 de soldaţi armeni au murit în ultimele 12 ore / Premierul Armeniei: Luptele sunt în desfăşurare

Un nou război în Europa. Armenia-Azerbaidjan Cel puţin 49 de soldaţi armeni au murit în ultimele 12 ore

Într-un discurs rostit în faţa parlamentului armean, Pashinyan a declarat că Baku a atacat poziţiile Armeniei în timpul nopţii şi că luptele sunt îndesfăşurare, relatează Reuters.

Atât Armenia, cât şi Azerbaidjanul s-au acuzat reciproc pentru escaladarea ostilităţilor. Tensiunile dintre cele două ţări sunt vechi de zeci de ani şi au legătură cu regiunea Nagorno-Karabah.

Ministrul turc de externe, Mevlut Cavusoglu, a declarat marţi că a discutat cu omologul său azer despre "provocările armeneşti" de la graniţa cu Azerbaidjanul şi a cerut Armeniei să se concentreze asupra negocierilor de pace. Turcia este un aliat apropiat al Azerbaidjanului.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici