Un obiect misterios, de mari dimensiuni, a fost descoperit pe o plajă din Australia

Un cilindru de mari dimensiuni a fost descoperit pe o plajă din Australia. Poliţiştii au înconjurat zona deoarece nu se ştie de unde vine obiectul misterios.

25879 afișări
Imaginea articolului Un obiect misterios, de mari dimensiuni, a fost descoperit pe o plajă din Australia

Sursa foto: Twitter

Descoperirea a fost făcută pe o plajă din vestul Australiei. Obiectul metalic de mari dimensiuni a fost găsit de localnici pe plaja Green Head, la aproximativ 250 km nord de Perth.

Autorităţile statale şi federale investighează obiectul care este considerat periculos. Poliţia le-a cerut oamenilor să nu se apropie de locul în care se află obiectul.

„Dorim să reasigurăm comunitatea că suntem implicaţi activ într-un efort de colaborare cu diverse agenţii de stat şi federale pentru a determina originea şi natura obiectului", a anunţat poliţia prin intermediul unui comunicat, potrivit BBC.

Locuitorii au declarat că cilindrul are o lăţime de aproximativ 2,5 metri şi o lungime cuprinsă între 2,5 şi 3 metri.

Expertul în aviaţie Geoffrey Thomas a declarat că este posibil ca obiectul să fie un rezervor de combustibil de la o rachetă care a căzut în Oceanul Indian în ultimele 12 luni.

Agenţia spaţială australiană a recunoscut că este posibil ca obiectul să fi căzut de la un „vehicul de lansare spaţială" şi a anunţat că va lua legătura cu alte agenţii din întreaga lume.

De asemenea, au existat unele speculaţii că obiectul ar fi putut face parte dintr-un avion care a dispărut în largul coastei de vest a Australiei în 2014 cu 239 de pasageri la bord. Thomas a exclus această variantă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici