Un oficial rus acuză: Ucraina a bombardat un oraş de graniţă. O femeie pe bicicletă a murit

Guvernatorul regiunii Belgorod din Rusia a declarat duminică că trupele ucrainene au bombardat oraşul rus Shebekino, lângă graniţa cu Ucraina, cu rachete Grad, ucigând o femeie care mergea cu bicicleta.

855 afișări
Imaginea articolului Un oficial rus acuză: Ucraina a bombardat un oraş de graniţă. O femeie pe bicicletă a murit

Un oficial rus acuză: Ucraina a bombardat un oraş de graniţă. O femeie pe bicicletă a murit

Vyacheslav Gladkov, guvernatorul regiunii Belgorod din Rusia, a declarat că rachetele Grad au lovit o zonă de piaţă, distrugând o clădire şi două maşini.

„Prea multă durere, o persoană a fost ucisă - o femeie mergea pe bicicletă pe trotuar în momentul bombardării. Rănile pe care le-a primit de la schije erau incompatibile cu viaţa”, a spus Gladkov în aplicaţia de mesagerie Telegram.

Bombardamentele ucrainene date asupra altor două aşezări din Belgorod duminică nu au provocat victime, dar au deteriorat trei case din Gorkovsky şi mai multe depozite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici