Un ofiţer de poliţie afgan este principalul suspect în cazul atacului de la Ministerul de Interne

Un agent din cadrul serviciilor de informaţii subordonate Ministerului afgan de Interne este principalul suspect în cazul uciderii a doi consilieri militari NATO, sâmbătă, într-un atac armat care a vizat sediul acestei instituţii.

109 afișări
Imaginea articolului Un ofiţer de poliţie afgan este principalul suspect în cazul atacului de la Ministerul de Interne

Un ofiţer de poliţie afgan este principalul suspect în cazul atacului de la Ministerul de Interne (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Abdul Saboor, originat din provincia Parwan, este "principalul suspect" şi a fugit din sediul Ministerului de Interne imediat după atacul de sâmbătă, conform unor surse oficiale, informează BBC News online.

Forţa Internaţională de Asistenţă pentru Securitate, subordonată NATO, a retras funcţionarii din cadrul instituţiilor guvernamentale afgane după acest atac, produs pe fondul protestelor faţă de incendierea unor exemplare ale Coranului în incinta unei baze militare americane.

Doi consilieri militari NATO au fost ucişi într-un atac produs sâmbătă la sediul Ministerului afgan de Interne.

Identităţile victimelor nu au fost dezvăluite, dar se pare că este vorba de doi ofiţeri americani.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici