Un om de ştiinţă din Rusia care lucra la vaccinul împotriva COVID-19 a murit după ce a căzut de la etajul 14

  • Biologul Alexander „Sasha” Kagansky, în vârstă de 45 de ani, a fost găsit mort la Sankt Petersburg.
  • Moartea sa vine după ce alte şase persoane din domeniul medical din Rusia au murit după ce au căzut de la înălţime în acest an.
  • Omul de ştiinţă rus cu legături strânse cu Universitatea din Edinburgh care „lucra la un vaccin Covid-19” a fost găsit mort în circumstanţe suspecte la Sankt Petersburg.
3685 afișări
Imaginea articolului Un om de ştiinţă din Rusia care lucra la vaccinul împotriva COVID-19 a murit după ce a căzut de la etajul 14

Un om de ştiinţă din Rusia care lucra la vaccinul împotriva COVID-19 a murit după ce a căzut de la etajul 14

Biologul Alexander "Sasha" Kagansky, în vârstă de 45 de ani, cel mai bine cunoscut pentru munca sa în lupta împotriva cancerului, ar fi căzut pe fereastră de la etajul 14 al unei clădiri rezidenţiale, relatează Fox News.

El avea o plagă înjunghiată pe corp, potrivit publicaţiei Moskovsky Komsomolets (MK).

Autorităţile ruse au deschis o anchetă cu privire moartea doctorului Kaganksy şi un suspect de 45 de ani a fost reţinut.

Suspectul, care ar fi un prieten al doctorului Kaganksy, a susţinut că biologul se afla într-o stare de instabilitate mentală înainte de moartea sa şi s-a rănit cu un cuţit, relatează Bild.

El a susţinut că dr. Kaganksy a sărit de pe balcon când a încercat să-i ia arma.

Omul de ştiinţă era director al Centrului pentru Medicină Genomică şi Regenerativă de la Universitatea Federală  din Vladivostok.

MK a raportat că academicianul „lucra la dezvoltarea unui vaccin împotriva coronavirusului” şi că a murit „în circumstanţe ciudate”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici