Un paraşutist militar american a murit după ce s-a lovit în aer de un coleg - VIDEO

Un paraşutist militar american a murit după ce s-a lovit în aer de un coleg, în timpul unui spectacol aerian desfăşurat în regiunea Chicago, informează presa din Statele Unite.

217 afișări
Imaginea articolului Un paraşutist militar american a murit după ce s-a lovit în aer de un coleg - VIDEO

Un paraşutist militar american a murit după ce s-a lovit în aer de un coleg - VIDEO (Captură video)

Corey Hood, paraşutist în clubul militar Golden Knights, s-a lovit de un paraşutist din cadrul Forţelor navale în timpul unui spectacol aerian, potrivit cotidianului Chicago Sun Times.

Hood, originar din Cincinnati, participase de cinci ori la misiuni în Irak şi Afganistan şi avea la activ 575 de salturi cu paraşuta.

"Sergentul Hood este un erou, dat fiind că şi-a dedicat mai mult de jumătate din viaţă serviciului în armată pentru naţiunea noastră", a declarat primarul oraşului Chicago, Rahm Emanuel.

Incidentul a avut loc în cursul unui salt în grup la care au participat 13 paraşutişti.

Celălalt paraşutist a suferit o fractură în urma accidentului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici