Un pasager "turbulent" al unei curse Amsterdam-Detroit declanşează o nouă alertă - VIDEO

Un avion al companiei Northwest Airlines a fost întâmpinat de poliţie la Detroit, duminică, după ce echipajul a anunţat că un pasager este "turbulent", la două zile de la un atac eşuat la bordul unui avion care se deplasa pe aceeaşi rută, potrivit unor oficiali citaţi de CNN.

18 afișări
Imaginea articolului Un pasager "turbulent" al unei curse Amsterdam-Detroit declanşează o nouă alertă - VIDEO

Un pasager "turbulent" al unei curse Amsterdam-Detroit declanşează o nouă alertă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

O sursă din cadrul poliţiei a declarat că alerta de securitate de la bordul avionului a fost rezultatul unui incident "lipsit de gravitate", iar bărbatul chestionat în legătură cu acest incident nu pare să reprezinte o ameninţare.

Pasagerul a petrecut aproape o oră în toaletă şi s-a supărat atunci când a fost luat la întrebări de echipajul avionului care venea din Amsterdam, Olanda, potrivit unor surse guvernamentale. Agenţii de securitate îl chestionau pe bărbat duminică.

Avionul avea acelaşi număr - zborul 253 - ca cel la bordul căruia un nigerian a încercat să detoneze un dispozitiv exploziv vineri, a declarat Scott Winter, purtător de cuvânt al autorităţilor aeroportuare din Wayne County. Winter a declarat pentru CNN că echipajul "a cerut asistenţă de urgenţă şi (avionul) a fost izolat după ce a ajuns la Detroit".

Avionul a ajuns la 12.34 (19.34 ora României), a declarat Susan Elliott, o purtătoare de cuvânt a companiei Delta Air Lines, care deţine Northwest. Cei 257 de pasageri au putut părăsi aeronava după aproape o oră de la aterizare, a declarat ea.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici