Un politician american echipat complet împotriva coronavirusului le spune cetăţenilor că: „Este incredibil de sigur să ieşiţi"

Robin Vos, un republican care este Preşedintele Adunării din Wisconsin a transmis votanţilor că „este incredibil de sigur" să iasă şi să voteze în persoană la alegerile de marţi. Mesajul a fost transmis într-un live în care se poate observa că Robin Vos este îmbrăcat din cap până în picioare cu echipament de protecţie, relatează CNN.

1214 afișări
Imaginea articolului Un politician american echipat complet împotriva coronavirusului le spune cetăţenilor că: „Este incredibil de sigur să ieşiţi"

Sursă: The Jurnal Time

Este incredibil de sigur să ieşiţi, a spus Vos pentru The Journal Time într-un live de pe Facebook. Întrebat de ce este echipat el a spus că acestă costumaţia de protecţie este obligatorie în desfăşurarea activităţii de observator al alegerilor. 
 
De fapt, este mai puţin periculos să mergi să votezi decât să mergi la magazin sau să faci oricare dintre multele lucruri pe care le facem noiaici în Wisconsin", a mai adăugat acesta.
 
Majoritatea republicană din Senat s-a opus eforturilor de oprire a alegerilor de marţi. Toate celălalte state care aveau programate alegeri în Aprilie le-au amânat sau au ales votul prin corespondeţă.
 
SUA este ţara cu cele mai multe cazuri de infectare cu noul coronavirus. Numărul persoanelor care au contactat virusul a depăşit 400.000, iar peste 12.500 de persoane şi-au pierdut viaţa.
 
Sursă foto: The Jurnal Time

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici