Un poliţist şi un vameş din Bulgaria, care luau mită pentru "lucruri nostime", au fost reţinuţi

Un poliţist de frontieră şi un vameş bulgar de la punctul de trecere Kapitan Andreevo, care primeau bani pentru "lucruri nostime", au fost reţinuţi pentru luare de mită, a anunţat ministrul bulgar de Interne, Ţvetan Ţvetanov, relatează site-ul Novinite.com.

32 afișări
Imaginea articolului Un poliţist şi un vameş din Bulgaria, care luau mită pentru "lucruri nostime", au fost reţinuţi

Un poliţist şi un vameş din Bulgaria, care luau mită pentru "lucruri nostime", au fost reţinuţi (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit acestuia, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi în cadrul unei investigaţii desfăşurate timp de aproximativ două luni cu dispozitive speciale de supraveghere, cu ajutorul cărora s-a dovedit că poliţistul şi vameşul erau mituiţi cu "sume mici de bani, dar frecvent".

Bărbaţii luau mită pentru "lucruri nostime" şi cea mai mare sumă de bani primită ca mită a fost 20 de euro, a explicat Ţvetanov.

Ministrul a precizat că un cetăţean, care traversa graniţa, le-a dat poliţistului şi vameşului o bancnotă de 100 de euro, iar aceştia i-au dat restul 95 de euro.

Reţinerile au fost efectuate în cadrul unei operaţiuni a poliţiei cu numele de cod "Graniţele", desfăşurată la punctul de trecere Kapitan Andreevo.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici