Un pompier a murit în operaţiunea de stingere a avionului care a aterizat forţat în Dubai. Zece persoane sunt spitalizate în urma accidentului aviatic

Un pompier a murit în explozia produsă în timp ce încerca să stingă avionul de pasageri care a aterizat forţat, miercuri, pe Aeroportul internaţional din Dubai, anunţă autorităţile din Emiratele Arabe Unite, citate de CNN.

23675 afișări
Imaginea articolului Un pompier a murit în operaţiunea de stingere a avionului care a aterizat forţat în Dubai. Zece persoane sunt spitalizate în urma accidentului aviatic

Un pompier a murit în operaţiunea de stingere a avionului care a aterizat forţat în Dubai

Directorul companiei aeriene Emirates, Ahmed bin Saeed Al Maktoum, a declarat miercuri după-amiază că un pompier a murit în timp ce încerca să stingă avionul.

"Îi aducem omagiu pompierului care şi-a pierdut viaţa în timp ce lupta cu flăcările. Le mulţumim tuturor echipajelor care au intervenit la acest accident", a precizat Al-Maktoum.

Zece persoane sunt spitalizate în urma accidentului aerian.

Un avion Boeing 777 care efectua Cursa EK521 - decolată din oraşul indian Thiruvananthapuram - a aterizat forţat miercuri dimineaţă pe Aeroportul internaţional din Dubai. Se pare că trenul de aterizare al avionului a cedat la poziţionarea pe sol. Cei 300 de pasageri şi membri ai echipajului au reuşit să iasă din avion înainte ca acesta să explodeze şi să ia foc.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici