Un presupus agent secret rus ar fi fost prezent la întrevederea cu Donald Trump jr.

Un fost agent de informaţii sovietic suspectat că ar colabora şi acum cu serviciile secrete ruse a fost prezent la întrevederea din iunie 2016, în Turnul Trump, a lui Donald Trump jr. cu avocata rusă Natalia Veselnitskaya, afirmă surse citate de NBC News.

490 afișări
Imaginea articolului Un presupus agent secret rus ar fi fost prezent la întrevederea cu Donald Trump jr.

Un presupus agent secret rus a fost prezent la întrevederea cu Donald Trump jr.

Potrivit surselor citate, avocata rusă Natalia Veselnitskaya a fost însoţită la întrevederea cu Donald Trump jr. de un fost agent sovietic de contrainformaţii care acum este activist pentru relaţiile ruso-americane. Oficiali americani suspectează că fostul agent sovietic are şi acum legături cu serviciile de informaţii ruse.

La întrevederea desfăşurată în iunie 2016 în Turnul Trump au fost prezenţi avocata rusă Natalia Veselnitskaya, presupusul agent secret, Donald Trump jr. - fiul preşedintelui Donald Trump, Jared Kushner - ginerele liderului de la Casa Albă - şi Paul Manafort, în acel moment şef al echipei republicane de campanie prezidenţială.

Activistul de lobby, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a fost membru al armatei sovietice şi agent secret, după care s-a stabilit în Statele Unite, având cetăţenie dublă.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici