Un român a fost reţinut în Cipru după ce a urmărit o femeie asiatică înarmat cu un topor

Poliţia cipriotă a arestat duminică un român, înarmat cu un topor, după ce a fost sesizată că acesta alerga pe străzi după o femeie asiatică, relatează Cyprus Mail în ediţia electronică de marţi.

215 afișări
Imaginea articolului Un român a fost reţinut în Cipru după ce a urmărit o femeie asiatică înarmat cu un topor

Un român a fost reţinut în Cipru după ce a urmărit o femeie asiatică înarmat cu un topor (Imagine: Shutterstock)

Poliţia a fost sesizată că un bărbat înarmat cu un topor şi însângerat urmăreşte o femeie asiatică pe o stradă din Strovolos, Cipru, relatează Cyprus Mail în ediţia electronică de marţi.

Echipaje ale poliţiei au reţinut bărbatul, de origine română, sub acuzaţia de deţinere de armă şi provocare de panică.

În timpul interogatoriului, românul a susţinut că a fost victima unui jaf comis de colegul său de cameră, tot de origine română, şi de femeia vietnameză pe care o urmărea. El i-a acuzat pe aceştia că l-au lovit cu toporul respectiv şi că i-au furat 1.000 de euro.

Cei doi au negat acuzaţiile dar au fost duşi la biroul Departamentului de Anchete Penale din Cipru pentru interogatoriu.

Românul reţinut a fost amendat şi repus în libertate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici