Un român a furat tablouri de 320.000 de euro din locuinţa unui artist austriac

Poliţiştii din Austria fac cercetări într-un caz de furt, comis de un român.

405 afișări
Imaginea articolului Un român a furat tablouri de 320.000 de euro din locuinţa unui artist austriac

Un român a furat tablouri de 320.000 de euro din locuinţa unui artist austriac

Potrivit IGPR, poliţişti din judeţele Caraş-Severin şi Timiş au făcut la sfârşitul anului trecut patru percheziţii domiciliare la solicitarea autorităţilor judiciare austriece, în baza unui ordin european de anchetă.

În urma percheziţiilor, derulate în colaborare cu reprezentanţi ai Poliţiei din Austria şi ai Ambasadei Republicii Austria în România, au fost confiscate 9 tablouri, ce au fost estimate la peste 320.000 de euro.

Operele de artă ar fi fost furate în urmă cu mai mulţi ani de român din locuinţa unui artist austriac, fiind aduse ulterior la adresele acestuia din Caraş-Severin şi Timiş.

Cele 9 tablouri au fost predate poliţiştilor austrieci.

Cercetările în acest caz sunt continuate de autorităţile austriece.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tablouri,
furate,
austria

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici