Un rus beat a încercat să deturneze un avion Turkish Airlines

Un cetăţean rus a încercat să deturneze miercuri un avion al companiei Turkish Airlines, care se deplasa de la Antalya la Sankt Petersburg, pretinzând că are asupra sa o bombă, au anunţat autorităţile aeroportuare turce.

22 afișări
Imaginea articolului Un rus beat a încercat să deturneze un avion Turkish Airlines

Avion al companiei Turkish Airlines deturnat între Turcia şi Rusia (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit RIA Novosti, în pagina electronică, postul de televiziune turc NTV a anunţat că bărbatul, care era beat, a fost imobilizat de un alt pasager. Anterior, presa turcă anunţase că avionul a fost deturnat de terorişti.

Avionul a aterizat în cele din urmă la Sankt Petersburg, la ora locală 15.20 (14.20, ora României).

Bărbatul a fost arestat la sosirea în Rusia, a anunţat agenţia rusă Interfax, citând reprezentanţi ai aeroportului, relatează AFP.

"Acest delincvent a aterizat împreună cu toată lumea. A coborât din avion şi a fost predat poliţiei", a declarat un reprezentant al aeroportului Pulkovo din Sankt Petersburg, citat de Interfax.

Pasagerii de la bordul avionului l-au imobilizat pe bărbat, aparent în stare de ebrietate, care pretindea că este în posesia unei bombe şi că vrea să deturneze avionul spre o destinaţie la alegerea sa, au precizat oficialii şi presa.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici