Un şofer de Uber a vrut să intre cu maşina în parada gay ca să-i ucidă pe cei care nu sunt musulmani

Un şofer de Uber a plănuit să intre cu maşina în parada gay ca să-i ucidă pe cei care nu sunt musulmani, anunţă Mirror.

1735 afișări
Imaginea articolului Un şofer de Uber a vrut să intre cu maşina în parada gay ca să-i ucidă pe cei care nu sunt musulmani

sursa FOTO Profimedia

Tribunalul a ascultat mărturia lui Mohiussunnath Chowdhury, în vârstă de 28 de ani, care a fost arestat după ce a ameninţat cu o sabie poliţiştii din faţa Palatului Buckingham. Acuzatul a vorbit şi despre intenţia de a conduce maşina înregistrată în sistemul Uber în muţimea ”malefică de la parada gay”, ca o scurtătură pentru Paradis.

Mohiussunnath Chowdhury a indicat muzeul Madam Tussauds şi autobuzele etajate pentru turişti printre ţintele sale.

Planul său era să "dezlănţuie moartea şi suferinţa asupra persoanelor care nu sunt musulmane”.

Chowdhury a mărturisit în faţa instanţei că era pregătit să treacă la fapte împreună cu sora sa, Sneha Chowdhury, în vârstă de 25 de ani.

Planurile lui Chowdhury au fost descoperite cu ajutorul a trei poliţişti sub acoperire care au pretins că sunt extremişti.

Chowdhury este acuzat şi că se afla în posesia unui document intitulat ”Instrucţiuni pentru realizarea operaţiunilor de teroare corecte”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici