Un stripper brazilian a întrerupt audierea online a preşedintelui peruan într-un caz de corupţie

O înregistrare video cu un stripper brazilian care dansează a întrerupt miercuri o audiere publică a preşedintelui peruan Pedro Castillo într-o anchetă de corupţie, anunţă Reuters.

472 afișări
Imaginea articolului Un stripper brazilian a întrerupt audierea online a preşedintelui peruan într-un caz de corupţie

Sursa Foto- Twitter

„Arată imagini foarte sugestive", a declarat procurorul Samuel Rojas, în timp ce filmarea cu stripperul Ricardo Milos era pe ecrane în timpul audierii.

Surpriza s-a produs în momentul în care Rojas prezenta motivele pentru care Castillo ar trebui să fie investigat. Audierea era transmisă în mod public pe un canal de televiziune, iar clipul a fost ulterior distribuit pe scară largă pe Twitter.

Videoclipul cu Milos a apărut prin intermediul contului de utilizator al lui Benji Espinosa, membru al echipei de apărare a lui Castillo, ceea ce a determinat o scurtă suspendare a audierii.

Espinosa a negat că ar fi responsabil pentru acest videoclip şi spune că a fost victima unei „infracţiuni informatice".

„Videoclipul a apărut brusc, dând impresia că provine din contul meu, lucru pe care îl resping", a declarat Espinosa prin telefon pentru Reuters.

Avocatul a adăugat că a depus o plângere la judecător şi a susţinut că incidentul „arată că sistemul virtual al sistemului judiciar este vulnerabil".

Un judecător de la Curtea Supremă evaluează o cerere de respingere a investigaţiei care urmăreşte să stabilească dacă preşedintele a condus un complot de corupţie în care a fost implicat fostul său ministru al Transporturilor şi Comunicaţiilor, Juan Silva.

Echipa preşedintelui încearcă să împiedice procurorii să îl interogheze pe acesta în cadrul unei audieri programate pentru vineri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici