Un tânăr a ucis trei copii şi două educatoare într-o grădiniţă din Brazilia

Un tânăr de 18 ani a ucis trei copii şi două educatoare într-o grădiniţă din municipiul Saudades, statul brazilian Santa Catarina.

596 afișări
Imaginea articolului Un tânăr a ucis trei copii şi două educatoare într-o grădiniţă din Brazilia

sursă foto: g1.globo.com

Potrivit g1.globo.com, trei copii şi două educatoare dintr-o grădiniţă din Saudades, Santa Catarina, au murit marţi, după ce au fost înjunghiaţi.

După atac, criminalul, un tânăr de 18 ani, a încercat să se sinucidă şi a fost dus la spital în stare critică.

Ricardo Newton Casagrande, delegat regional Chapecó, a declarat că tânărul a intrat în grădiniţă şi a înjunghiat victimele.

În grădiniţă se aflau copii cu vârste de la 6 luni la 2 ani.

Secretarul municipal pentru educaţie, Gisela Hermann, a spus că scena era de groază.

„Am ajuns acolo, scena e de groază. Am reuşit să intru în grădiniţă. Era un tip întins pe podea, dar încă în viaţă, un profesor mort şi un copil mort. Camera era închisă, nu ne-au lăsat să intrăm", a spus Gisela Hermann.

Oraşul are 9.800 de locuitori şi se află la aproximativ 70 de kilometri de Chapecó, cel mai mare oraş din Santa Catarina şi la 600 de kilometri de Florianópolis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici