Un terorist din SUA a primit 10 condamnări pe viaţă, plus 260 de ani în închisoare

Un susţinător al organizaţiei Statul Islamic, aflat în spatele celui mai sângeros atac terorist din New York de la 11 septembrie 2001 încoace, a fost anunţat că va muri în închisoare, ispăşind mai multe condamnări pe viaţă.

443 afișări
Imaginea articolului Un terorist din SUA a primit 10 condamnări pe viaţă, plus 260 de ani în închisoare

Sursa foto: Twitter

Sayfullo Saipov a ucis opt persoane când a condus un camion spre pietonii şi bicicliştii de pe o stradă din Manhattan în 2017.
 
El a primit 10 condamnări pe viaţă, dintre care opt se execută consecutiv, plus 260 de ani de închisoare, şi nu va fi eliberat niciodată.
 
În momentul în care a fost condamnat, i s-a spus că a "distrus atât de multe vieţi", dar acesta nu a arătat nicio remuşcare în timpul procesului, potrivit BBC
 
Cetăţeanul din Uzbekistan, acum în vârstă de 35 de ani, a folosit un camion închiriat pentru a ataca biciclişti şi pietoni la întâmplare în West Side, în centrul Manhattanului, în seara de Halloween din 2017.
 
Se aşteaptă ca acesta să fie deţinut în închisoarea de înaltă securitate din Colorado, unde deţinuţii petrec până la 23 de ore pe zi în celulele lor.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici