Un unchi al lui Barack Obama a fost arestat pentru că a condus maşina în stare de ebrietate

Un unchi al preşedintelui american Barack Obama a fost arestat pentru că a condus maşina în stare de ebrietate în apropiere de Boston (estul Statelor Unite), a anunţat luni poliţia americană.

122 afișări
Imaginea articolului Un unchi al lui Barack Obama a fost arestat pentru că a condus maşina în stare de ebrietate

Un unchi al lui Barack Obama a fost arestat pentru că a condus maşina în stare de ebrietate (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Arestat la 24 august la Framingham, Onyango Obama a fost inculpat pentru conducere în stare de ebrietate de un tribunal şi plasat în detenţie în virtutea legislaţiei privind imigraţia, ceea ce sugerează că acesta nu avea viză valabilă pentru Statele Unite.

Afirmând că nu a băut decât "două beri", Onyango Obama avea "ochii roşii, o voce de om beat" şi mirosea "puternic a alcool", a declarat locotenentul Blaise Tersoni.

Întrebat apoi dacă vrea să sune pe cineva, el a răspuns: "cred că voi suna la Casa Albă". Onyango Obama face parte din familia kenyană a preşedintelui Obama, al cărui tată era kenyan.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici