Unchiul lui Barack Obama a fost eliberat din detenţie, dar nimeni nu ştie unde se află

Onyango Obama, unchiul preşedintelui SUA Barack Obama, a fost eliberat din detenţie, dar nu se ştie unde este în momentul de faţă, informează ziarul Boston Globe.

178 afișări

Potrivit Boston Globe, Onyango Obama a părăsit joi închisoarea din comitatul Plymouth (statul Massachusetts), dar autorităţile nu făcuseră niciun anunţ oficial. Un comunicat a fost emis abia după ce jurnaliştii s-au interesat dacă unchiul preşedintelui mai este în detenţie.

Onyango Obama a fost arestat la 24 august la Framingham (Boston), fiind inculpat pentru conducere în stare de ebrietate şi plasat în detenţie în virtutea legislaţiei privind imigraţia, pentru că nu respectase un ordin de revenire în Kenya (ţara natală).

Autorităţile americane au refuzat să dezvăluie orice altă informaţie despre Onyango Obama. Nu se ştie dacă bărbatul de 67 de ani a plătit vreo cauţiune sau dacă este supravegheat de poliţie. Serviciul de Imigraţie a comunicat doar că Onyango Obama nu mai este în detenţie.

Presa nu a putut afla unde a plecat unchiul preşedintelui după ce a fost eliberat din penitenciar. În orăşelul în care locuieşte, Framingham, vecinii unchiului preşedintelui au declarat că nu l-au văzut şi că nu ştiu unde se află. Onyango Obama nu a revenit nici la serviciu.

Onyango Obama a fost arestat pe 24 august, la Framingham, fiind inculpat pentru conducere în stare de ebrietate şi plasat în detenţie în virtutea legislaţiei privind imigraţia. Înainte de arestare, unchiul lui Barack Obama locuia într-o vilă de la periferia oraşului Boston, organiza frecvent petreceri în curte şi lucra la un magazin de băuturi alcoolice.

Vecinii declarau că în curtea casei lui Onyango din Framingham (Boston) era mereu plin de oameni, unchiul preşedintelui fiind descris de cunoscuţi ca fiind "prietenos" şi "sociabil". Vecinii nu ştiau că Onyango este unchiul preşedintelui Barack Obama.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici