Ungaria a deschis sălile de fitness şi terasele de pe lacul Balaton

  • Ungaria a decis ca pe 4 mai să redeschidă sălile de fitness cu anumite măsuri de protecţie
  • Restricţiile s-au anulat treptat astfel că terasele de pe lacul Balaton au fost pline în weekend
464 afișări
Imaginea articolului Ungaria a deschis sălile de fitness şi terasele de pe lacul Balaton

Unguria: Sălile de fitness deschise iar terasele de pe lacul Balaton au fost pline în weekend

Ungaria a decis să ridice majoritatea restricţiilor privind   pandemia de coronavirus. Astfel, ministrul Sportului Tunde Szabo, a anunţat pe 4 mai că majoritatea sporturilor individuale indoor vor fi permise, inclusiv antrenamentele personale la sala de fitness.

Amatorii de sport trebuie să respecte câteva reguli ca spălarea pe mâini, folosirea unui prosop personal, a măştii, iar personalul are la recepţie un geam de plexiglas.

În plus, în acest weekend s-a dat liber la ieşitul la terase la lacul Balaton, în Siofok, principalul obiectiv turistic de agrement al Ungariei. 

Terasele au fost pline, televiziunea Hir TV arătând imagini cu mesele teraselor pline de oameni care savurau o cafea sau o bere. Regulile nu au prea fost respectate, astfel că de distanţare socială nu a putut fi vorba.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici