Unul dintre cei mai bogaţi oameni din Norvegia, bănuit că şi-ar fi ucis soţia

  • Unul dintre cei mai bogaţi oameni din Norvegia, Tom Hagen, a fost arestat
  • Magnatul este suspectat că şi-a omorât soţia, Anne-Elisabeth Hagen
  • Aceasta a dispărut în urmă cu 18 luni
3051 afișări
Imaginea articolului Unul dintre cei mai bogaţi oameni din Norvegia, bănuit că şi-ar fi ucis soţia

Sursa foto: Profimedia

Avocaţii lui Hagen neagă că magnatul ar fi implicat, iar acesta încă nu a fost pus sub acuzare pentru crimă. 

Anne-Elisabeth Hagen, în vârstă de 69 de ani, a dispărut în octombrie 2018, iar familia sa a declarat că a fost cerută o răscumpărare pentru ca femeia să fie eliberată. Totuşi, poliţiştii norvegieni l-au arestat, marţi, pe Hagen, în vârstă de 70 de ani, acesta fiind suspectat că ar fi ucis-o, potrivit televiziunii publice NRK, scrie CNN.

Cazul a fost raportat pentru prima oară în ianuarie 2019, atrăgând o atenţie deosebită într-o ţară în care rata criminalităţii este destul de scăzută. 

Poliţia consideră acum că Anne-Elisabeth a fost ucisă, şi nu răpită, iar forţele de ordine au destule dovezi încât să-l „suspecteze” pe Tom de crimă. 

„Este important să subliniem că în ciuda faptului că l-am arestat pe Tom Hagen, ancheta este încă în desfăşurare şi încă mai avem numeroase întrebări fără răspuns”, a declarat Departamentul de Poliţie din Øst într-un comunicat. 

„Va fi deosebit de important să clarificăm rolul jucat de Tom Hangen, să o găsim pe Anne-Elisabeth Hagen şi să stabilim dacă şi alte persoane au fost implicate. După cum a fost prezentat prima dată cazul, teoria noastră a fost că Anne-Elisabeth Hagen ar fi fost răpită de cineva în scopuri financiare. În iunie 2019 am stabilit că aceasta a fost cel mai probabil ucisă”, mai arată comunicatul. 

Hagen, un investitor în imobiliare şi propietar de instalaţii energetice, este unul dintre cei mai bogaţi oameni din Norvegia, având o avere de aproximativ 200 milioane de dolari. Cei doi locuiau în Fjellhamar, o localitată la aproape 20 de km nord-est de Oslo. Cuplul s-a căsătorit în 1979 şi are trei copii. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici