Unul dintre incendiile din California, provocat de un copil

Un copil a recunoscut că, jucându-se cu chibriturile, a aprins incendiile care au distrus 63 de clădiri într-un comitat din statul California, a anunţat poliţia din Los Angeles, citată de Reuters.

1 afișare
Imaginea articolului Unul dintre incendiile din California, provocat de un copil

Unul dintre incendiile din California, provocat de un copil

Băiatul a fost interogat de poliţie la 22 octombrie, la o zi după izbucnirea incendiului care a mistuit 15.000 de hectare în zona Santa Clarita, la 50 de kilometri nord de centrul oraşului Los Angeles.

"Copilul a recunoscut că s-a jucat cu chibriturile", a declarat Steve Whitmore, purtătorul de cuvânt al poliţiei locale. Iniţial, autorităţile credeau că focul a izbucnit de la un cablu electric doborât de vânt.

Copilul a fost lăsat în grija părinţilor, iar procurorii încă nu au stabilit dacă vor formula sau nu acuzaţii împotriva lui.

Focul din zona Buckweed este unul dintre cele 24 de incendii care au afectat sudul Californiei săptămâna trecută, distrugând 2.300 de clădiri. În total, bilanţul victimelor este de 12 morţi şi 78 de răniţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici