Unul dintre românii arestaţi după comiterea unui viol la Roma a recunoscut fapta

Unul din cei patru români arestaţi după violarea unei tinere în suburbia romană Guidonia şi-a recunoscut vina, relatează presa italiană.

20 afișări
Imaginea articolului Unul dintre românii arestaţi după comiterea unui viol la Roma a recunoscut fapta

Unul dintre românii arestaţi după comiterea unui viol la Roma a recunoscut fapta

O tânără de 21 de ani a fost violată la sfârşitul săptămânii trecute, iar prietenul ei a fost agresat la periferia de est a oraşului Roma.

Cei patru români suspectaţi de comiterea faptelor au fost localizaţi de carabinieri pentru că au utilizat telefonul mobil sustras tinerei de 21 de ani.

Alţi doi români suspectaţi de complicitate au fost reţinuţi.

Românii nu locuiau în tabere de nomazi, ci erau cazaţi la conaţionali din zona Guidonia.

Citeşte şi:

Frattini: Infractorii români trebuie să ispăşească pedepsele în România

Mai mulţi români, arestaţi în Italia în cazul unui viol

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici