Unul dintre românii răniţi în incidentul rutier produs acum o săptămână la Londra a MURIT

Unul dintre cetăţenii români răniţi în incidentul rutier produs pe 26 februarie în sudul Londrei a decedat, anunţă Poliţia metropolitană londoneză (Scotland Yard).

1945 afișări
Imaginea articolului Unul dintre românii răniţi în incidentul rutier produs acum o săptămână la Londra a MURIT

Unul dintre românii răniţi în incidentul rutier produs acum o săptămână la Londra a MURIT -surse (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Un bărbat în vârstă de 31 de ani a decedat ca rezultat al rănilor suferite în coliziune. (...) Persoana decedată este cetăţean român", a transmis luni Scotland Yard într-un comunicat postat pe site-ul şi pe contul de Twitter al instituţiei.

Alte trei persoane - un bărbat în vârstă de 25 de ani, o femeie de 35 de ani şi un bărbat de 46 de ani - rămân spitalizate după incidentul rutier produs la Londra pe 26 februarie.

Autorul incidentului rutier, un bărbat de 23 de ani, a fost arestat sub acuzaţia de conducere a unui autovehicul în mod periculos şi în stare de ebrietate.

 

Cinci persoane au fost rănite după ce un individ aflat în stare de ebrietate a intrat cu un vehicul Mercedes, probabil intenţionat, într-un grup de pietoni, în zona Catford/Bellingham, în sud-estul Londrei, pe 26 februarie.

Potrivit unor surse citate de presa britanică, victimele sunt cetăţeni români, angajaţi la o spălătorie auto.

Poliţia a anunţat că incidentul nu are caracter terorist. Nu este clar dacă a fost vorba de un gest intenţionat sau de un accident.

Ministerul român al Afacerilor Externe a transmis că cinci cetăţeni români au fost răniţi în incident.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici