UPDATE. Aleksei Navalnîi a ajuns în Germania, după 12 ore în care medicii au refuzat externarea

  • Aleksei Navalnîi a fost transferat în Germania pentru tratament.
  • Avionul-ambulanţă care l-a transportat pe Navalnîi a decolat sâmbătă dimineaţă spre Berlin.
  • Opozantul rus se află în comă de aproape 36 de ore, după ce ar fi fost otrăvit în timpul unui zbor.
4039 afișări
Imaginea articolului UPDATE. Aleksei Navalnîi a ajuns în Germania, după 12 ore în care medicii au refuzat externarea
UPDATE: Avionul medical care îl transportă pe opozantul rus Aleksei Navalnîi a aterizat pe aeroportul Tegel din Berlin, scrie euronews. Aeronava a plecat din Omsk, după ce medicii ruşi care îl tratau au declarat că starea lui este suficient de stabilă pentru ca el să poată călători.
 
Aleksei Navalnîi a fost transferat în Germania pentru tratament, după ce medicii ruşi au permis externarea acestuia. Opozantul rus se află în comă de aproape 36 de ore, după ce ar fi fost otrăvit în timpul unui zbor, notează The Guardian.
Avionul-ambulanţă care l-a transportat pe Navalnîi a decolat sâmbătă dimineaţă, cu destinaţia Berlin, după 12 ore în care medicii ruşi au refuzat să permită transferul, potrivit purtătoareei de cuvânt a lui Alekei Navalnîi. 
 
”Avionul cu Aleksei a decolat spre Berlin. Multe mulţumiri tuturor pentru sprijinul acordat. Lupta pentru viaţa şi sănătatea lui Alexey abia începe şi mai sunt multe încercări de trecut, însă acum cel puţin a fost făcut primul pas”, a scris pe Twitter purtătoarea de cuvântul a opozantului rus, Kira Iarmîş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici