UPDATE Numărul morţilor în busculada de Haloween din Coreea de Sud creşte la 153, din care 19 sunt cetăţeni străini. Circa 2.900 de persoane sunt date dispărute

153 de persoane au fost ucise într-o busculadă când o mulţime uriaşă care sărbătorea Halloween-ul s-a înghesuit sâmbătă seară pe o alee dintr-o zonă a capitalei Seul. În jur de 2.900 de persoane sunt date dispărute, conform Centrului de servicii comunitare Hannam-don, citat de BBC.

7543 afișări
Imaginea articolului UPDATE Numărul morţilor în busculada de Haloween din Coreea de Sud creşte la 153, din care 19 sunt cetăţeni străini. Circa 2.900 de persoane sunt date dispărute

Captură video Twitter

UPDATE 13:35 - 153 morţi.

Familiile celor care au participat la evenimentul de Halloween, dar care nu s-au mai întors de atunci, au înregistrat cereri la acest centru, care se află în zona în care s-a produs accidentul.

Rudele îngrijorate au aşteptat, de asemenea, la centru pentru a primi veşti despre cei dragi.

Printre cei decedaţi se numără 19 cetăţeni străini, potrivit serviciilor de urgenţă.

Busculada s-a produs în timp ce o mulţime uriaşă s-a adunat în Itaewon - o zonă populară pentru viaţă de noapte - pentru Halloween.

Cele mai multe victime sunt adolescenţi şi tineri în vârstă de 20 de ani, spun serviciile de intervenţie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici