Ursula von der Leyen şi Josep Borrell vor merge la Kiev

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, şi şeful diplomaţiei europene, Josep Borrell, vor merge săptămâna aceasta la Kiev.

409 afișări
Imaginea articolului Ursula von der Leyen şi Josep Borrell vor merge la Kiev

Ursula von der Leyen şi Josep Borrell vor merge la Kiev

Înalţi diplomaţi ai Uniunii Europene se vor întâlni cu preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, la Kiev în această săptămână, potrivit purtătorului de cuvânt al Comisiei Europene.

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, şi şeful diplomaţiei europene, Josep Borrell, se vor întâlni cu Zelenski înainte de evenimentul „Stand Up For Ukraine", care va avea loc sâmbătă la Varşovia, a declarat purtătorul de cuvânt Eric Mamer.

Săptămâna trecută, preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola, a călătorit în Ucraina pentru a se întâlni cu Zelenski şi s-a adresat parlamentului ucrainean.

Vizita ei a fost salutată de liderul ucrainean care, într-un discurs postat pe reţelele de socializare, a numit-o un „moment important" pentru ţară.

Luna trecută, prim-miniştrii Poloniei, Republicii Cehe şi Sloveniei au călătorit şi ei la Kiev.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici