Vacanţă TRAGICĂ la munte: O mamă A MURIT lângă fiica ei, în timp ce o însoţea la schi pe aceasta

O femeie a murit în timp ce se afla în vacanţă la munte, fiica sa asistând neputincioasă cum mama ei o părăseşte.

15326 afișări
Imaginea articolului Vacanţă TRAGICĂ la munte: O mamă A MURIT lângă fiica ei, în timp ce o însoţea la schi pe aceasta

Vacanţă TRAGICĂ la munte: O mamă A MURIT lângă fiica ei, în timp ce o însoţea la schi pe aceasta (Imagine: Daily Mail)

Cheryl Fairbrother (45 de ani) a suferit un colaps cardiac în timp ce urca, alături de fiica ei, spre un vârf montan din Alpii Francezi, informează Daily Mail.

Tentativele de resuscitare a femeii au eşuat, iar ea a murit înainte de a ajunge la spital.

În clipa tragediei, Cheryl Fairbrother se afla în staţiunea Serre Chevalier, acolo unde fiica sa, Jade Ramsden (19 ani), lucra. Cheryl venise în vacanţă în Alpii Francezi împreună cu partenerul său de peste 25 de ani, Stephen Ramsden (49 de ani).

Celălalt copil al cuplului, Matt (18 ani), se afla în Anglia în momentul tragediei.

Părinţii lui Stephen Ramsden s-au arătat şocaţi de întâmplarea nefericită: "Nu ştiam să aibă nicio problemă de sănătate. Era într-o formă fizică deosebită, mergea mult pe jos, alerga şi mânca sănătos. Jade şi Cheryl au luat un telescaun spre munte şi, în timp ce urcau, lui Cheryl i s-a făcut rău", a declarat Roland Ramsden (81 de ani).

Roland a fost sunat de nepoata sa Jade după dramaticul eveniment: "Era devastată. Când m-a sunat mi-a spus că mama ei nu a reuşit. Am întrebat-o ce vrea să spună cu asta".

"Era o femeie fără vârstă", a povestit şi Ann Ramsden, mama lui Stephen. "Jade plângea în hohote. Fusese încântată că mama şi tatăl ei au venit să o viziteze", a continuat ea.

Un prieten de familie, Rob Crossley, a susţinut că un accident la schi ar fi însemnat un şoc, dar ar fi fost mai acceptabil decât moartea neaşteptată a unei persoane sănătoase. "E ca un coşmar. O familie extraordinară care se înţelegea atât de bine", a declarat el.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici