Valuri de rachete lovesc Kievul şi Harkovul. Atacul masiv vine la câteva ore după ce Vladimir Putin a anunţat o intensificare a loviturilor

Rusia a bombardat marţi Kievul şi Harkovul cu rachete, au declarat oficialii ucraineni, la câteva ore după ce preşedintele Vladimir Putin a promis să răzbune ceea ce Moscova a declarat că a fost un atac ucrainean asupra oraşului rus Belgorod, care a ucis 24 de persoane.

1217 afișări
Imaginea articolului Valuri de rachete lovesc Kievul şi Harkovul. Atacul masiv vine la câteva ore după ce Vladimir Putin a anunţat o intensificare a loviturilor

Valuri de rachete lovesc Kievul şi Harkovul . Atacul masiv vine la câteva ore după ce Vladimir Putin a promis răzbunare

Rusia a bombardat capitala ucraineană cu valuri de rachete în acestă dimineaţă. Infrastructura de energie electrică şi gaze a fost afectată în unele părţi ale oraşului.

"Explozii în capitală", a declarat primarul Vitali Klitschko pe aplicaţia de mesagerie Telegram, îndemnând oamenii să se adăpostească.

Atacurile au avut loc după ce Putin a declarat luni că atacurile Ucrainei asupra Belgorodului "nu vor rămâne nepedepsite". Acestea au ţinut cea mai mare parte a Ucrainei sub alertă de raid aerian timp de câteva ore.

Magnitudinea atacului rusesc nu este clară încă. Atacul urmează celui mai mare atac aerian al Rusiei asupra Ucrainei de vineri, care a ucis cel puţin 39 de persoane.

Oraşul Harkov a fost, de asemenea, supus unui "atac masiv cu rachete", a declarat primarul Ihor Terekhov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici