Vas cu 400 de migranţi, în derivă între Grecia şi Malta

O ambarcaţiune cu aproximativ 400 de persoane la bord pluteşte în derivă între Grecia şi Malta, a anunţat serviciul de asistenţă Alarm Phone, transmite Reuters.

223 afișări
Imaginea articolului Vas cu 400 de migranţi, în derivă între Grecia şi Malta

FOTO Twitter

Alarm Phone a precizat pe Twitter că ambarcaţiunea a plecat din Tobruk, Libia, şi că a primit un apel de pe ambarcaţiune. Reprezentanţii serviciului susţin că au informat autorităţile, însă acestea nu au lansat până acum o operaţiune de salvare.

Alarm Phone susţine că ambarcaţiunea se află în prezent în zona de căutare şi salvare a Maltei.

Alarm Phone a mai anunţat că oamenii de la bord sunt panicaţi şi că mulţi dintre ei au nevoie de îngrijiri medicale. Nava nu mai are combustibil şi puntea inferioară era plină de apă, în timp ce căpitanul a părăsit nava şi nu mai este nimeni care să poată conduce ambarcaţiunea.

Reuters nu a reuşit să contacteze autorităţile malteze pentru comentarii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici