Versurile piesei cu care Israelul s-ar putea prezenta la Eurovision urmează să fie modificate

  • Versurile piesei cu care Israelul s-ar putea prezenta la Eurovision urmează să fie revizuite.
  • Organizatorii concursului au avut o problemă cu versurile care par să facă referire la atacul Hamas din 7 octombrie, a declarat duminică postul naţional de radio şi televiziune israelian Kan.
322 afișări
Imaginea articolului Versurile piesei cu care Israelul s-ar putea prezenta la Eurovision urmează să fie modificate

Sursa foto: Facebook

Eurovision, care anul acesta va avea loc în perioada 7-11 mai în oraşul suedez Malmo, se prezintă ca un eveniment apolitic şi poate îi poate descalifica pe concurenţii despre care se consideră că au încălcat această regulă. Radiodifuzorul Kan are sarcina de a alege piesa care va reprezenta Israelul, scrie Reuters.

Propunerea israeliană principală este "October Rain", o baladă cântată de solista Eden Golan.

Piesa include versuri care fac aluzii la oameni care s-au ascuns în timp ce atacatorii Hamas au comis o serie de crime şi răpiri la un festival de muzică în aer liber care au declanşat războiul din Gaza.

Radiodifuzorul israelian a declarat că a fost de acord să facă aceste modificări şi în urma unei cereri din partea preşedintelui ţării, Isaac Herzog.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici