Veste bună: Numărul de cazuri noi de infectare din Coreea de Sud, la cel mai jos nivel din ultimele şase săptămâni

  • Luni, Coreea de Sud a raportat doar 47 de cazuri noi de îmbolnăvire
  • Cu toate acestea, ţara a menţinut restricţiile impuse în contextul pandemiei
670 afișări
Imaginea articolului Veste bună: Numărul de cazuri noi de infectare din Coreea de Sud, la cel mai jos nivel din ultimele şase săptămâni

Sursa: Profimedia

Luni, ţara a raportat 47 de cazuri noi de îmbolnăvire. Este pentru prima oară când se înregistrează mai puţin de 50 de cazuri, în decursul unei zile, din 18 februarie încoace.  
 
Cu toate acestea, Kim Ganlip, adjunctul ministrului Sănătăţii, a declarat că „este prea devreme ca, pornind doar de la aceste date, să spunem că pandemia se află pe o pantă descendentă”.
 
Acesta a mai spus că, de-a lungul weekendului, au fost testate mai puţine persoane.
 
Toate lăcaşurile de cult şi locurile de recreere precum barurile sau restaurantele vor rămâne închise încă două săptămâni, a anunţat duminică premierul Chung Sye-kyun.
 
Cazurile de noi îmbolnăviri în decursul a 24 de ore vor trebui să se menţină sub 50, ca să se renunţe la restricţii. Luni, Coreea de Sud înregistra 10.284 de cazuri de infectare cu coronavirus şi 186 de decese.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici