Victorie surprinzătoare. Joe Biden a câştigat opt state în „super-marţea” alegerilor primare democrate

  • Fostul vicepreşedinte Joe Biden a câştigat opt state americane în cadrul alegerilor primare ale Partidului Democrat pentru desemnarea candidatului la funcţia de preşedinte al SUA
  • Evenimentul este cunoscut ca „super-marţea” alegerilor
1311 afișări
Imaginea articolului Victorie surprinzătoare. Joe Biden a câştigat opt state în „super-marţea” alegerilor primare democrate

Sursa: Profimedia Images

Victoria lui Joe Biden în aceste state este surprinzătoare, date fiind rezultatele dezastruoase obţinute de el până acum.

„Este o seară foarte bună şi se pare că va fi din ce în ce mai bună. Nu i se spune <<super-marţea>> degeaba!”, a spus Joe Biden, candidat pentru Preşedinţia SUA.

Contracandidatul său, senatorul Bernie Sanders, a câştigat în trei state, însă are avantajul de a conduce în California, statul cu cei mai mulţi delegaţi. Rezultatele din California nu sunt încă finale. În discursul său, Sanders a lansat un atac dur la adresa lui Donald Trump.

Bernie Sanders, candidat la Preşedinţia SUA a spus: „Vă spun cu toată încrederea că vom câştiga şi îl vom învinge pe cel mai periculos preşedinte din istoria acestei ţări”.

„Super-marţea” alegerilor reprezintă cea mai mare miză în eforturile pentru obţinerea numărului de 1.991 de delegaţi, necesar pentru desemnarea candidatului Partidului Democrat în scrutinul prezidenţial din noiembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici