Mass-media: Putin a trimis pe front kit-ul nuclear şi a pus pe liber doi generali

În Rusia, un imens tren de marfă asociat cu divizia secretă armată nucleară a Ministerului rus al Apărării a fost văzut îndreptându-se spre frontul ucrainean.

7595 afișări
Imaginea articolului Mass-media: Putin a trimis pe front kit-ul nuclear şi a pus pe liber doi generali

Presa britanică dezvoltă subiectul, dar ştirea a apărut deja în weekend pe Telegram, la postul pro-rus Rybar.

Trenul este legat de Direcţia a XII-a a Ministerului Apărării, care este specializată în depozitarea, întreţinerea şi furnizarea de arme nucleare.

Potrivit presei britanice, trenul s-a deplasat prin Rusia în direcţia frontului ucrainean şi ar putea indica faptul că Putin pregăteşte un test nuclear, pentru a trimite „un semnal către Occident”.

Putin schimbă doi generali, pentru a acoperi eşecurile de la Harkov

Pe front, lucrurile nu merg bine, Rusia înregistrând eşecuri pe linie.

Potrivit Institutului American pentru Studiul Războiului (ISW), Putin încearcă să acopere vina pentru recentele eşecuri militare ruse din regiunea Harkov făcând schimbări rapide ale generalilor din zonă.

În districtul militar de vest, generalul-locotenent Roman Berdnikov l-a înlocuit pe Oleksandr Zhuravlev ca şef al districtului. Este al doilea comandant al forţelor ruse de vest înlocuite în două săptămâni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici