VIDEO | Atac sângeros în California: Cel puţin 4 morţi şi 6 răniţi

Cel puţin patru persoane au murit şi alte şase au fost rănite în oraşul Fresno din statul american California în urma unui atac armat, informează CNN.

1209 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Atac sângeros în California: Cel puţin 4 morţi şi 6 răniţi

VIDEO | Atac sângeros în California: Cel puţin 4 morţi şi 6 răniţi în urma unui asalt armat

Un bărbat încă neidentificat a intrat în curtea unei case în care victimele urmăreau un meci de fotbal şi a deschis focul, a declarat Michael Reid, adjunctul Poliţiei din Fresno.

Potrivit autorităţilor, cele patru victime aveau vârste cuprinse între 25 şi 30 de ani. Persoanele rănite au fost transportate la spital şi se află în stare stabilă.

 

 

 

Reid a mai informat că aproximativ 35 de persoane se aflau în casa respectivă în momentul atacului şi până în acest moment nu există indicii potrivit cărora atacatorul şi-ar fi cunoscut victimele.

Nu există momentan informaţii despre atacator, iar autorităţile vizionează imaginile filmate de camerele de supraveghere din apropiere pentru identificarea acestuia.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Foto: Twitter

Taguri:
sua,
atac,
california

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici