VIDEO Cel puţin 20 de morţi în urma inundaţiilor produse în Germania

  • Bilanţul inundaţiilor produse în Germania a ajuns la 20 de morţi.
  • Alte 70 de persoane sunt dispărute în urma intemperiilor produse în landurile Renania de Nord-Westfalia şi Renania-Palatinat.
532 afișări
Imaginea articolului VIDEO Cel puţin 20 de morţi în urma inundaţiilor produse în Germania

Sursă FOTO: Twitter/ Forbes

Cel puţin 20 de persoane au murit, iar alte câteva zeci sunt date dispărute din cauza inundaţiilor produse în urma ploilor torenţiale din vestul Germaniei, anunţă autorităţile locale, conform publicaţiei Süddeutsche Zeitung.

Inundaţiile s-au produs în landurile Renania de Nord-Westfalia şi Renania-Palatinat. Cele mai grave probleme sunt în localităţile Ahrweiler, Eifel, Rheinbach bei Bonn, Werdohl, Altena, precum şi în oraşul Köln.

Bilanţul actual este de 20 de morţi, iar alte 70 de persoane sunt date dispărute, conform autorităţilor germane.

Armin Laschet, premierul landului Renania de Nord-Westfalia şi liderul Uniunii Creştin-Democrate (CDU), partidul cancelarului Angela Merkel, s-a deplasat în zonele afectate de intemperii.

„Localităţile şi persoanele afectate nu vor fi lăsate singure", a declarat Armin Laschet, candidatul CDU la postul de cancelar în scrutinul parlamentar din septembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici