VIDEO Cel puţin 7 morţi şi 59 de răniţi, în urma unei explozii la o grădiniţă din estul Chinei

Cel puţin şapte persoane au decedat, iar alte 59 au fost rănite, în urma unei deflagraţii produse la o grădiniţă din oraşul Fengxian, în estul Chinei, a anunţat poliţia locală, care însă nu a precizat numărul persoanelor afectate, informează site-ul cotidianului The Telegraph.

470 afișări
Imaginea articolului VIDEO Cel puţin 7 morţi şi 59 de răniţi, în urma unei explozii la o grădiniţă din estul Chinei

VIDEO Cel puţin 7 morţi şi 59 de răniţi, în urma unei explozii la o grădiniţă din estul Chinei

Din cei 59 de răniţi, nouă sunt în stare critică, au anunţat oficialii locali şi postul public CCTV.

Agenţia de ştiri Xinhua a relatat că explozia s-a produs la intrarea în grădiniţă.

Autorităţile au deschis o anchetă în acest caz, a declarat un oficial chinez.

Autorităţile au transmis că explozia s-a produs joi după-amiaza, în jurul orei locale 16.50 (11.50, ora României), la Grădiniţa Chuangxin din oraşul Fengxian, provincia Jiangsu.

Nu este clar dacă explozia a fost accidentală sau cauzată în mod deliberat.

Grădiniţele din China au fost în trecut vizate de presupuse atacuri vindicative comise de indivizi care manifestau resentimente faţă de anumite persoane.

VIDEO CARE VĂ POATE AFECTA EMOŢIONAL!

 

 

 



 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici