VIDEO Cinci morţi şi un rănit, în urma prăbuşirii unui avion de transport marfă, în Columbia

Un avion de transport marfă s-a prăbuşit la scurt timp după decolarea de pe aeroportul din oraşul columbian Puerto Carreno, în urma incidentului au decedat cinci membri ai echipajului, iar un altul a fost rănit, scrie site-ul postului ABC News.

7044 afișări
Imaginea articolului VIDEO Cinci morţi şi un rănit, în urma prăbuşirii unui avion de transport marfă, în Columbia

Cinci morţi şi un rănit, în urma prăbuşirii unui avion de transport marfă, în Columbia (Imagine: abcnews.go.com)

Avionul cargou de tipul Boeing 727-200 al companiei aeriene AeroSucre s-a prăbuşit la aproximativ opt kilometri de aeroportul din Puerto Carreno, la doar trei minute după decolare.

Avionul avea la bord un echipaj de şase persoane, dintre care cinci au decedat, au anunţat autoritatea aeronautică columbiană.

Potrivit martorilor, avionul ar fi depăşit pista în timpul manevrelor de decolare.

Autorităţile au anunţat că au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici