Video (VIDEO) Clip de propagandă rusă cu armele termobarice

Un clip propagandistic cu armele termobarice a fost postat pe grupul de chat al companiei Rossiya Segodnya de pe Telegram. Ce sunt bombele termobarice sau bombele cu dispersie? Sunt proiectile cu gaz inflamabil şi particule de metal. Atunci când explodează, prima substanţă foloseşte oxigenul prezent în aer pentru a crea un fel de „nor” sau bule, la temperaturi foarte ridicate. Imediat după, are loc o nouă explozie - „mingea de foc”, o undă de şoc uriaşă, un vid care aspiră tot oxigenul din aerul înconjurător şi pârjoleşte tot. Termobaricele sunt folosite pentru a lovi ţinte baricadate într-o clădire, dar şi ascunzători, în interiorul buncărelor sau peşterilor. Corpurile umane sunt instant anihilate.

2276 afișări

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici