VIDEO Elon Musk a dansat la inaugurarea noii fabrici Tesla din Germania

Elon Musk a inaugurat oficial marţi prima unitate de producţie a Tesla în Europa, în timp ce compania încearcă să reducă presiunea de pe celelalte fabrici din SUA şi China.

3742 afișări
Imaginea articolului VIDEO Elon Musk a dansat la inaugurarea noii fabrici Tesla din Germania

VIDEO Elon Musk a dansat la inaugurarea noii fabrici Tesla din Germania

Musk a fost văzut dansând în timp ce a prezidat livrarea primelor maşini Tesla fabricate în Germania către 30 de clienţi şi familiile acestora, la fabrica de 5 miliarde de euro a producătorului auto.

"Aceasta este o zi mare pentru fabrică", a declarat Musk, înainte de a saluta lansarea ca fiind "un alt pas în direcţia unui viitor sustenabil", potrivit Reuters.

Directorul general al Tesla a reînviat amintiri de la lansarea fabricii de la Shanghai a firmei, în ianuarie 2020, unde a arătat şi câteva dintre mişcările sale de dans.

Nu toată lumea este în favoarea Giga Berlin. Mai mulţi protestatari s-au adunat marţi în faţa fabricii pentru a-şi exprima îngrijorarea. Aceştia sunt îngrijoraţi de faptul că centrala va folosi prea multă apă şi sunt nemulţumiţi de numărul de copaci care au fost sacrificaţi pentru a o construi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici