VIDEO. Fermierii îşi mută culturile în interior

  • În timpuri de criză lanţurile de alimentare pot rămâne fără resurse
  • O companie a venit cu ideea de a creşte propriile culturi mai aproape de consumatori
  • Ideea revoluţionară vrea să schimbe obiceiurile de consum
1059 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Fermierii îşi mută culturile în interior

Video. Fermierii îşi mută culturile în interior

Culturile agricole sunt adesea transportate cu sute sau mii de kilometri înainte să ajungă în bucătăriile noastre.

Unele companii încearcă să schimbe acest lucru, aşa că preferă să cultive fructe şi legume în oraşe, în ferme de interior. Pentru a câştiga spaţiu, plantele sunt dezvoltate pe vertical. Legumele şi fructele sunt cultivate pe rafturi şi stivuite una peste alta.

Dezvoltarea diverselor culturi în interior nu necesită cunoştinţele unui expert. Principalul avantaj este reducerea timpului de transport. Dar cel mai important pentru clienţi este prospeţimea de care se bucură atunci când aleg fructe şi legume crescute la mică distanţă de locul de unde cumpără.

Sursa foto: profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici