VIDEO În timpul celui mai mare protest, Lukashenko şi-a adus susţinătorii la Minsk cu autocarele şi i-a numit pe protestatari „şobolani”

  • Lukashenko aduce la Minsk autocare cu oameni care să-l susţină
  • Preşedintele îi numeşte pe protestatarii furioşi „şobolani”
  • Oficialii afirmă că sunt 65.000 de oameni care îl susţin pe liderul din Belarus, iar în realitate ar fi sub 10.000 de susţinători.
1856 afișări
Imaginea articolului VIDEO În timpul celui mai mare protest, Lukashenko şi-a adus susţinătorii la Minsk cu autocarele şi i-a numit pe protestatari „şobolani”

Lukashenko îşi aduce susţinătorii la Minsk cu autocarele şi-i numeşte pe protestatari „şobolani”

În paralel cu protestele împotriva lui Lukashenko din Minsk, la câteva străzi distanţă au loc şi adunările în favoarea preşedintelui proaspăt reales, relatează CNN.

Dacă prima tabără scandează că alegerile au fost fraudate şi îl vor pe Lukashenko demis, ceilalţi îşi arată susţinerea pentru liderul din Belarus.

Lukashenko nu a ezitat să-i numească „şobolani” pe cei care scandează împotriva lui.

Deşi Ministerul de Interne din Belarus a declarat că adunarea pro-Lukashenko numără 65.000 de susţinători, echipa CNN de la faţa locului estimează că, în realitate, sunt mai puţin de 10.000 de oameni.

Echipele CNN au văzut cum susţinătorii preşedintelui au fost aduşi cu autocare în cursul zilei de azi. 

Totul se întâmpla în timp ce peste 200.000 de oameni protestau împotriva lui Lukashenko, în „Marşul Libertăţii”, îmbrăcaţi în culorile drapelului.

„Marşul Libertăţii” este cel mai mare protest de la rezultatul alegerilor prezidenţiale de săptămâna trecută şi până acum. Cetăţenii acuză puterea că a fraudat alegerile. Mii de protestatari au fost arestaţi şi câţiva au decedat.

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici