VIDEO Incendiu puternic de vegetaţie în Franţa. Au ars peste 100 de hectare

  • Un incendiu puternic de vegetaţie s-a declanşat sâmbătă, 3 iulie, în sud-vestul Franţei, lângă Narbonne.
  • Au ars deja 100 de hectare.
  • Focul s-a extins în zone inaccesibile pentru mijloacele care au fost desfăţurate până în prezent.
561 afișări
Imaginea articolului VIDEO Incendiu puternic de vegetaţie în Franţa. Au ars peste 100 de hectare

Captură video

Sute de turişti veniţi pe plaja din Gruissan, din sudul Franţei au văzut un nor uriaş de fum negru şi dens, în urma unui incendiu de vegetaţie, care a distrus cel puţin 100 de hectare din masivul Clape, transmite Le depeche, citat de Aleph News.

200 de pompieri au fost mobilizaţi în zonă, iar intervenţia se face şi pe calea aerului.

Au fost afectate câteva zone locuite, un sat este în pericol de a fi atacat de flăcări, iar autorităţile îi sfătuiesc pe localnici sa fie vigilenţi, eventual să se pună în securitate. Este o zonă turistică prin care trece şi o autostradă extrem de frecventată, deci şoferii au fost rugaţi să folosească rute alternative. Din fericire, până în acest moment nu au fost declarate victime umane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici