VIDEO | Incident armat în sudul Londrei: două persoane, rănite. Poliţia cataloghează atacul drept unul cu implicaţii teroriste: suspectul, împuşcat

Incident armat în sudul Londrei. Poliţia tratează incidentul ca pe unul terorist.

18086 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Incident armat în sudul Londrei: două persoane, rănite. Poliţia cataloghează atacul drept unul cu implicaţii teroriste: suspectul, împuşcat

Un bărbat a fost împuşcat de poliţia londoneză în Streatham, sudul Londrei.

”În acest moment credem că mai multe persoane au fost înjunghiate. Circumstanţele urmează a fi stabilite. Incidentul a fost catalogat ca fiind unul cu implicaţii teroriste”, se arată în comunicatul poliţiei metropolitane londoneze, potrivit CNN.

Imaginile de pe reţelele de socializare arată mai multe ambulanţe şi maşini de poliţie pe Streatham High Road, iar oamenii au scris că mai multe elicoptere survolează zona.

Un martor a declarat că a văzut un bărbat cu o macetă care era urmărit de un poliţist îmbrăcat în civil înainte de a fi împuşcat mortal.

"Bărbatul a fost împuşcat. Cred că am auzit trei focuri de armă, dar nu pot să-mi amintesc”, a explicat acesta.

Două persoane au fost rănite în urma atacului cu cuţit care a avut loc duminică în sudul Londrei, a anunţat Poliţia Metropolitană, adăugând că aşteaptă actualizări privind starea celor răniţi.

Poliţie: Autorul atacului din Londra este mort/Trei persoane au fost rănite,una fiind în stare gravă

Presupusul autor al atacului din Londra a fost împuşcat mortal de agenţi de poliţie, iar trei persoane au fost rănite prin înjunghiere, una fiind în stare critică, anunţă autorităţile britanice.

"Trei persoane au fost rănite în atacul din zona Streatham. Una dintre persoanele spitalizate prezintă risc vital", a comunicat Poliţia metropolitană londoneză.

Presupusul autor al atacului a fost împuşcat mortal de agenţii de poliţie. Incidentul este considerat de tip terorist, iar zona a fost securizată. "Suspectul a fost împuşcat de agenţi în zona Streatham. Incidentul este considerat de tip terorist", a precizat Scotland Yard.

Potrivit unor surse citate de postul Sky News, autorul atacului era militant islamist şi era monitorizat de serviciile secrete britanice. În momentul în care a fost împuşcat, individul avea pe el o vestă care părea a fi explozivă, dar nu se ştie dacă era reală.

Premierul Boris Johnson le-a mulţumit serviciilor de intervenţie şi a declarat că gândurile sale sunt alături de "toţi cei afectaţi" de acest incident.

 

 

 

sursa foto: CNN

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici